2

juli

BRAMSOOSBOOT 02/07

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en overbuurman Bram Ladage introduceren namelijk iets nieuws: de BRAMSOOSBOOT.

Lokale ondernemers zoeken elkaar steeds vaker op. Zij gaan een samenwerking aan waar iedereen de voordelen van kan ervaren, zowel de ondernemers zelf als de gasten. Nu is er opnieuw een mooi initiatief ontstaan in het Alphense centrum. Brugwachtertje aan den Rijn en overbuurman Bram Ladage hebben de handen ineen geslagen.

BRAMSOOSBOOT

Op zaterdag 2 juli kan je ruim een uur meevaren over de Oude Rijn met de Soosboot. Aan boord ontvang je een Bram (zak patat) met saus naar keuze (fritessaus, curry of ketchup). Daar krijg je ook een blikje frisdrank bij. Kortom: heerlijk genieten van een leuke vaartocht gecombineerd met heerlijke patat. Wie wil dat nou niet?!

Datum: zaterdag 2 juli
Vertrek: 13:00 uur bij de Alphense Brug
Deelnemers: maximaal 20 personen (minimaal 10)

Reeds 15 aanmeldingen

Prijs: € 12,50, voor vertrek betalen bij het Brugwachtertje (alleen pin)

Reserveren is verplicht. Dat kan in het Brugwachtershuisje of via brugwachtertjeaandenrijn.nl bij Soosboot en onder vermelding van de datum, het aantal personen en BRAM.

Overigens vaart de Soosboot ook op 2 juli om 10:30 uur met een Gids van het Gilde, daar is nog plek! Reserveren daarvoor is ook verplicht.

Deelnemen

Ik wil informatie of reserveren

Wat zou je willen doen?
Stadswandelingen GildeSoosbootProduct verkoopIets organiserenIk wil vrijwilliger wordenIets anders